Képtár

2020.07.28. Adomány átadása a Jászberényi Szent Erzsébet Kórháznak

Jászárokszállás Város Önkormányzata immár ötödik alkalommal támogatja a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházat. Az idei évben is 4.000.000,- Ft értékben adományozott az intézmény igényeinek megfelelően összeállított tisztítószereket, higiéniás termékeket. Az idei adományban többek között  fali légtisztító berendezés, takarítókocsi, fali karos és szenzoros kézfertőtlenítő adagolók, kézfertőtlenítők szerepeltek.



2020.07.21. Új üst az Iskolakonyhán

Az iskolakonyhán lévő nagykonyhai üst felülvizsgálata során kiderült, hogy az üst duplikátora – kettősfalú edény- lyukas. A berendezés állapotára, korára való tekintettel javítása gazdaságtalan. Három árajánlat került bekérésre, a legkedvezőbb ajánlatot a METRO KERESKEDELMI KFT. -ÉS GASZTROMETÁL ZRT. adta 1.150.000,Ft + ÁFA= 1.460.500,- Ft értékben. Az üst beszerelésre került, melyben már főznek is.



2019.09.11. A Szent Vince úti iskola vizesblokkjának felújítása

A Képviselő-testület tagjai, a helyi tűzoltóság szakemberei, a Városgondnokság dolgozói részvételével elkészült a Szent Vince úti iskola vizesblokkjának tetőfelújítása önkormányzati finanszírozással július végén. Azután a  KLIK  megkezdte a belső munkálatokat, melyek még szeptember 11-én sem készültek el, a vizesblokk továbbra is munkaterület. Nem tudni, hogy a gyerekek mikor vehetik újra használatba a mosdókat.