TÚL MINDEN HATÁRON

     2018. szeptember 28-án került megrendezésre a Jászárokszállás Város Önkormányzata támogatásával megvalósult Világjáró esték-országok, emberek, történetek című előadássorozat első programja a Petőfi Művelődési Házban. A zsúfolásig megtelt nagyteremben Vujity Tvrtko újságíró, riporter Túl minden határon című motivációs előadását hallgathatták meg az érdeklődők. 

A vetítéssel egybekötött este során a népszerű tévés személyiség egy utazásra hívta a közönséget. Emberi sorsok, álmok, kudarcok, sikerek elevenedtek meg a vásznon. Tudósításai személyes tapasztalatokon alapulnak, a hétköznapi hősöket példaként állítja a nézők szeme elé. Történetei veszélyes helyszíneket is bemutattak, hiszen Tvrtko bejárta Ázsiát, Afrikát, Amerikát. 

Nevetés és könnyek váltották egymást az egyszerre megható és vidám előadáson. „Meg tudod csinálni!” – hirdeti Vujity Tvrtko. Mindenkinek van esélye, hogy elérje céljait, megvalósítsa álmait. A nagy sikerű két órás világjárás után könyvvásárlásra, dedikálásra sőt közös fotózásra is volt lehetőség.
2018-10-04 11:25


Vissza