Dr. Vekerdy Tamás előadása Jászárokszálláson

     2018. május 30-án Dr. Vekerdy Tamás előadásával befejeződött a Szeretetmorzsák-A lélek tápláléka című pszichológiai előadás-sorozat Jászárokszálláson.

A Petőfi Művelődési Ház zsúfolásig megtelt nagytermében a neves szakértő Jól értem a gyerekemet? címmel tartott előadást az érdeklődőknek.

Dr. Vekerdy Tamás több évtizedes gyermekpszichológusi praxisa alapján próbált segítséget nyújtani, a tőle megszokott élvezetes, lebilincselő stílusban. Beszélt a csecsemő, a kisgyermek, a kamasz viselkedéséről, szokásairól. 

A közönség számára ismerős helyzetek kerültek szóba, mi okoz félelmet, nehézséget, szenvedést. A Tanár úr  rávilágított arra, hogy mi állhat a probléma hátterében, mire figyeljen a szülő. Nagyon fontos a jelek megfelelő értelmezése, a pontos kérdezés, a válaszok meghallgatása.

Az előadás második részében a közönség soraiból is hangzottak el kérdések, melyekre a pszichológus válaszolt. Ezt követően könyvvásárlásra is volt lehetőség, majd dedikálással zárult az érdekes és tartalmas este.

 
2018-06-01 14:34


Vissza